Skip to content

Yogaretreat Happy

Datum: 15-17 sep

Varmt välkommen att delta i en magisk yogahelg med Nina Hillerström 

Under hösten 2023 befinner vi oss på mysiga Camp Järvsö.  Förutom att njuta naturen stärker vi kropp och själ med yoga, meditation och övningar som väcker livslusten och kontakten med sig själv.  

 Genom rörelse och stillhet skapar vi kontakt med det som betyder mest. En avkopplande helg där du får chans att väcka din energi och glädjen till den egna kroppen och livet i stort. 

Ninas bjuder både Yang och Yin:; stärkande och kraftfull yoga blandas med återhämtande praktiker som guidade meditationer och yin. Kraft och mjukhet i en härlig mix. Förutom rörelse blir det tid för vila och att bara vara.

Skrolla ned på sidan för att läsa programmet. Klicka här för att ladda ned hela programmet (PDF)

Detta ingår i paketet:
– Boende i vald rumstyp
– 2 frukostar
– 2 middagar
– 2 lunch
– Transport till och från Järvsö station om du kommer med tåg
– All träning och aktiviteter enligt program
– Vedeldad bastu vid två tillfällen

Pris från 4995 kr

OM NINA

Med ett stort hjärta och humor leder Nina dig att möta dig själv på mattan. Teknik, anatomi, kärlek till livet och funky yoga-stuff blandas i en härlig mix. 

Nina har undervisat på många platser i världen i över 15 år och är uppskattad för sitt sätt att undervisa. Hennes röst både utmanar, helar och sprider glädje. 

Nina studerar kontinuerligt med Tiffany Chruikshank och Yoga medicine och vidareutbildar sig inom Forrest yoga-traditionen med sin mentor Jambo Truong. 

Nina undervisar i Hatha, Vinyasa, Yin, Forrest-yoga, Meditation, & FreePower och hennes klasser är kända för att vara en blandning av yogiska tekniker och tekniker från ex. kinesisk medicin. Forrest-yogan, anpassad för nutidsmänniskan ligger henne särskilt varmt om hjärtat  Under retreatet anpassas klasserna efter deltagarna och du kan förvänta dig utmanande och stärkande Forrest yoga, återhämtande Yin och meditationer. 

Nina erbjuder även Bodywok, Reiki och akupressurmassage och designar stilrena silversmycken. Du hittar henne kollektioner i den studio hon driver i Avesta.  

www.dragonflystudio.se 

Tveka inte att kontakta Nina Hillerström om du har några frågor:  

nina@dragonflystudio.se, 070-317 22 21 


Följ oss på Instagram

Dagliga uppdateringar om vad som händer hos oss på Camp Järvsö Hotell & Konferens hittar du på Instagram. Från stort till smått inom aktiviteter, natur, mat och mycket mera.