Skip to content

Upptäck våra samarbetspartners

Salomon

Salomon grundades i Frankrike år 1947 av Francois Salomon och hans son George. Salomon skapar innovativa produkter för sporter på och runt berget. Vår passion för outdoor & ny teknologi gör att vi ständigt utvecklar våra produkter tillsammans med våra atleter för att ge dig den bästa utrustningen.

Runners’ Store

Runners’ Store startades 2006 av erfarna och meriterade löpare och är idag löparbutiken med Sveriges största sortiment på löparskor, konfektion och sportelektronik. Kom och besök oss på Regeringsgatan 26 i Stockholm eller Baltzargatan 31 i Malmö och träffa våra löparexperter och ortopedtekniker.

Ortolab

Ortolab är Sveriges största tillverkare av individuella ortopediska fotbäddar och finns över hela landet. Vi använder avancerad teknologi och unika material som förstärker fotens naturliga sätt att stabilisera och dämpa stötar.

Garmin

Garmin strävar efter att vara ett beständigt företag genom att skapa överlägsna produkter för bil, flyg, sjöfart, utomhusaktiviteter och sport som utgör en viktig del i våra kunders liv.

Friskis&Svettis

Friskis & Svettis finns på mer än 160 orter och har hundratals träningsställen runt om i Sverige. Vi arrangerar året om flertalet träningsresor tillsammans med Friskis & Svettis.

Följ oss på Instagram

Dagliga uppdateringar om vad som händer hos oss på Camp Järvsö Hotell & Konferens hittar du på Instagram. Från stort till smått inom aktiviteter, natur, mat och mycket mera.