Skip to content

TEMADAGAR PÅ
CAMP JÄRVSÖ

Camp Järvsös populära träningshelger, familjeveckor och retreats arrangeras året runt med en rad olika teman. På Camp Järvso har vi både nya men också flera återkommande temadagar med olika inriktningar. Välkända profiler delar med sig av sina kunskaper inom både träning, kost och hälsa – här finns något för alla smaker.

SPORTLOV VECKA 8 & 9
FÖR HELA FAMILJEN

16 februari – 3 mars

Vill du ha ett litet annorlunda sportlov? Upptäck allt det roliga och spännande som väntar på Camp Järvsö. Här kan du vara precis så aktiv eller avkopplande som du önskar. Med familjen eller en grupp vänner, finner du aktiviteter och miljöer som passar alla åldrar. Camp Järvsö är en naturskön oas som ger en massa möjligheter till upplevelser. 

PÅSKLOV
FÖR HELA FAMILJEN

Skärtorsdag 28 mars – 7 april

Är du på jakt efter ett påsklov där du kan njuta av vårvinter när den är som bäst? Kom till oss på Camp Järvsö där du kan kombinera närheten till Järvsös slalombackar och det vidsträckta längdskidspåret i Harsa. Landa hemma på Campen; på yogamattan, på isen, i spåret eller samlas för familjeaktiviteter och god mat och dryck.

GIRLPOWER HÅLLBART LEDARSKAP FÖR KVINNOR

TBA

Det här är en exklusiv chans för kvinnor att delta i ett evenemang som syftar till att hjälpa, utveckla och förbättra sitt ledarskap. Camp Järvsö, känt för sitt natursköna läge i hjärtat av Hälsingland, en plats att samlas för att få nya insikter, möjligheter och där kunskapsrika dagar varvas med härlig yoga, cirkelträning, skogsbad, god mat och mycket mer. För dig som är ledare, vill bli ledare och som vill bli bättre på att leda dig själv.

Dans- och träningshelg extra allt med Maria Bild

26-28 april 2024

Det här är för dig som vill ha en Dans- och träningshelg med extra allt tillsammans med Let’s Dance dansaren Maria Bild. Helgen kommer att erbjuda flera fartfyllda danspass men också pilates, Soma Move och freepower. På danspassen sätter ihop en enkel koreografi. Inga förkunskaper behövs. Skratt och svett utlovas. ALLA kan vara med!

KULNING & YOGA
ropa ut, lyssna in

26-28 april 2024

Välkommen till en helg med kvinnokraft och gemenskap där vi kopplar ihop gamla traditioner av yoga med kulning och musikaliskt uttryck. Det blir en helg av kraft och vila där du får chansen att hitta din unika röst och landa i kroppen för att ropa ut och lyssna in. Yogan får oss att landa här och nu, i kroppen och andetaget. Det är en mäktig känsla att känna kraften när du kular och sen lyssna på svaret som ekar mellan bergen i skogen! 

LEV LIVET
TRÄNINGSREsA SENIORER

28 april – 2 maj 2024

Ge dig själv förmånen av mångsidig träning, perfekt anpassad för dig som vill hålla dig stark och njuta av varje ögonblick. Morgonpromenader ger energi till dagen, medan rörlighet, yoga och dans bidrar till välbefinnande och smidighet. Missa inte våra styrkepass som inspirerar till att träna upp en stark kropp. 

LÖPARHELG
MED MUSSE & SZACKE

2-5 maj 2024

Vässa formen med Musse & Szacke!
I ett samarbete med Runner’s World så arrangerar vi en löparhelg som ligger perfekt tidsmässigt för dig som vill vässa formen inför Göteborgsvarvet och/eller Stockholm Marathon.

VÅRPEPP
MED MARIA & MALIN

3-5 maj 2024

Ge dig själv en helg där du får fylla på med inspiration, samtidigt som du bara kan vara, ute och inne, i underbara Järvsö. Schemat kommer att fyllas av dans, rörlighet, styrka och andetag. Du gör det du vill och skapar också luft i din helg, med de upplevelser du behöver.

aktiv senior
MED VERONIKA VESTLUND

5-9 maj 2024

Härliga vårdagar i vackra Järvsö! Njut av underbar natur med ett besök på Camp Järvsö. Härligt aktiva tränings- och semesterdagar för dig som vill hålla dig stark länge och ha roligt i vacker Hälsingeanda. Bo bekvämt, ät gott och lär känna nya vänner. Välkommen att boka våra seniordagar för en aktiv semester!

BUBBLANDE TRÄNINGSHELG
MED @LIVETIKROKARNA

10-12 maj 2024

Upptäck en helg fylld med energi, gemenskap och hälsa med Elin & Helen, också kända som Livetikrokarna! Denna träningshelg är din chans att koppla av, träna och umgås med likasinnade människor i en avslappnad och rofylld atmosfär.

VANDRINGS- & YOGAHELG MED NATUREN I FOKUS

10-12 maj 2024

Inled våren med en helg fylld av natur och fridfull yoga! Följ med Åsa, Susanne och Jenny på en helg av äventyr, vandring längs ’Vallederna’ och besök vid Järvsö klack med vidunderlig utsikt. Upplev harmonisk yoga och skapa inre ro och rörlighet. Vår helg utlovar gemenskap, läcker mat, varma bastubad, bubblande glädje och många hjärtliga skratt.

TRAIL & YOGAHELG
MED CECILIA & PEPPE

17-19 maj 2024

Vi blandar kravlös löpning i naturen med yinyoga, andningstekniker och ett skönt häng.
Vår skog är perfekt för härlig traillöpning och kombinationen med yoga är ju den ultimata upplevelsen! God mat, kvällsbad med bastu och en skön After Run-öl måste vi ju ha såklart. Cecilia och Peppe tar hand om er hela helgen. 

NYHET!
HUNDKURS I ALLMÄNLYDNAD

17-19 maj 2024

Ta med din fyrbenta vän på en helg till Camp Järvsö för att träna allmän lydnad tillsammans med andra hundägare. Kursen är öppen för alla hundraser i vuxen ålder. Under två dagar umgås vi med våra hundar i en fantastisk miljö där hundarna är välkomna både ute och inne.

YOGARETREAT HAPPY
MED NINA HILLERSTRÖM

31 maj-2 juni 2024

Varmt välkommen att delta i en magisk yogahelg
med Nina Hillerström. Under våren 2024 befinner vi oss på mysiga Camp Järvsö.  Förutom att njuta naturen stärker vi kropp och själ med yoga, meditation och övningar som väcker livslusten och kontakten med sig själv.

Dans & Träning
med Tobbe & Mx4

13-16 juni 2024

För fjärde året i rad kommer Tobias Karlsson och firar in sommaren med oss här på Camp Järvsö. Och även denna gång har han med sig Maria Bild, Maria Cajdert, Maria Olofsson och Mommo Ragragui. Dans, träning, gemenskap och massor med skratt utlovas!

Fightingspirit & Friends
Bootcamp Järvsö 

13-16 juni 2024

Fightingspirit & Friends – vilken succé det blev! Självklart gör vi som ni önskar och sätter denna helgen på repris bums. Fightingspirit och the Cajderts kommer stå redo för cirkus på vackra camp Järvsö med allt från boxning, CrossFit, yoga & löpning till korvgrillning & smores plus såklart lite nya överraskningar… Vi vågar lova att det precis som den här helgen kommer bli magiskt!

KUL-TUR
AKTIV KULTURREsA SENIORER

16-20 juni 2024

Kul-tur-resan passar dig som gillar promenader, kultur och vill uppleva vackra Hälsingland på ett aktivt sätt. Som vill komma i gång med din träning och kanske börja älska armhävningar! Vi testar olika träningspass i mjukt tempo.

Välkommen till en kulturresa med inslag av träning!

HOLISTIC REVOLUTION BOOST
MED CECILIA & eRIKA

18 juli 2024

Cecilia och Erika bjuder in till en heldag mitt i sommaren med Holistic Revolution till den vackra logen på Camp Järvsö! Som vi ser fram emot det! 

MIDSOMMAR
på camp järvsö

20-23 juni 2024

Vill du fira midsommar på ett unikt sätt? Då är Camp Järvsö den perfekta platsen för dig! Beläget mitt i den gudomligt vackra naturen i Hälsingland, omgiven av skogar och härliga ängar vid Kalvsjön. Järvsö är bara 7 km bort. Detta är det ultimata stället att fira midsommar på.

SOMMARPAKET
SOMMARVECKOR FÖR HELA FAMILJEN

1 juli – 4 augusti 2024

Camp Järvsö är platsen för dig som vill ha härliga upplevelser i en naturskön omgivning. Här finns verkligen något för alla. Vare sig du vill känna lugnet och strosa i den vackra naturen, slumra i någon av våra hängmattor eller om du vill ha mer fartfyllda aktiviteter såsom att cykla, springa eller vara med på att ett eller flera träningspass så erbjuder vi det här.

HOLISTIC CAMP
cecilia gustafsson

16-18 augusti 2024

Holistic Camp –  där vi vilar hjärnor och låter kroppar komma till liv. Lugnande yoga, frisk vandring, sinnliga skogsbad, energigivande svettiga holistiska klasser, avslappnad gemenskap och eget andrum. Kom ensam eller med väninnorna för en nedvarvande och upplyftande upplevelse som kan räcka länge.

KUL-TUR
AKTIV KULTURREsA SENIORER

25-29 augusti 2024

Kul-tur-resan passar dig som gillar promenader, kultur och vill uppleva vackra Hälsingland på ett aktivt sätt. Som vill komma i gång med din träning och kanske börja älska armhävningar! Vi testar olika träningspass i mjukt tempo.
Välkommen till en kulturresa med inslag av träning!

UTEFEST
med utemagasinet

6-8 september 2024

Utemagasinet står bakom arrangemanget Utefest, som är en mötesplats i verkligheten för alla som älskar friluftsliv eller är nyfikna på att prova. Under en långhelg hänger vi tillsammans på mysiga Camp Järvsö, där vi dukar upp ett smörgåsbord av guidade turer, workshops, föreläsningar och annat kul.

holistic revolution
erika & cecilia

13-15 september 2024

För dig som vill komma igång med träning, yoga och nya goda vanor som för dig som redan är igång och vill fylla på kontot med ny träningsinspiration, kunskap och energi. 
Våra teman i klasserna är Flöde, Rytm, Kraft och Stillhet – och vi guidar dig till stark närvaro i dig själv, som kommer att ge dig både vitalitet och lugn. 

STARKT KUL TRÄNING
MED DAHLÉNS

27-29 september 2024

En starkt kul träningshelg för både kropp och huvud. För dig som är 12 eller 112 eller nånstans däremellan. Vare sig du precis ska börja eller redan har tränat mycket. Testa nya träningsformer, övningar och tankebanor. Njut god mat, ett gott skratt, gemenskap och underbar miljö. Åk hem med träningsvärk i musklerna, huvudet och smilbanden.

LEV LIVET
TRÄNINGSREsA SENIORER

29 september – 3 oktober 2024

Ge dig själv förmånen av mångsidig träning, perfekt anpassad för dig som vill hålla dig stark och njuta av varje ögonblick. Morgonpromenader ger energi till dagen, medan rörlighet, yoga och dans bidrar till välbefinnande och smidighet. Missa inte våra styrkepass som inspirerar till att träna upp en stark kropp. 

HOLISTIC CAMP
SOMA MOVE

4-6 oktober 2024

En helg med Linus och Cecilia, där du får extra mycket av populära rörelsekonceptet SOMA MOVE®, men också föreläsningar, morgonyoga, frisk luft, skratt och umgänge! 
Upplev en lyckad kombination av Cecilia – yogalärare, kreatör, grupptränare, tillsammans med Linus – fysioterapeut, författare, tränare, fasciaexpert. 

aktiv senior
MED VERONIKA VESTLUND

6-10 oktober 2024

Härliga höstdagar i vackra Järvsö! Njut av underbar natur med ett besök på Camp Järvsö. Härligt aktiva tränings- och semesterdagar för dig som vill hålla dig stark länge och ha roligt i vacker Hälsingeanda. Bo bekvämt, ät gott och lär känna nya vänner. Välkommen att boka våra seniordagar för en aktiv semester!

Följ oss på Instagram

Dagliga uppdateringar om vad som händer hos oss på Camp Järvsö Hotell & Konferens hittar du på Instagram. Från stort till smått inom aktiviteter, natur, mat och mycket mera.