Skip to content

TEMADAGAR PÅ
CAMP JÄRVSÖ

Camp Järvsös populära träningshelger och retreats arrangeras året runt med en rad olika teman. På Camp Järvso har vi både nya men också flera återkommande temadagar med olika inriktningar. Välkända profiler delar med sig av sina kunskaper inom både träning, kost och hälsa – här finns något för alla smaker.

Holistic Camp / Soma Move Special med Linus som gäst

29 sep-1 okt

En helg med Linus och Cecilia, där du får extra mycket av populära rörelsekonceptet SOMA MOVE®, men också föreläsningar, morgonyoga, frisk luft, skratt och umgänge!

Aktiv Senior i Järvsö

8-12 okt

Härliga höstdagar i vackra Järvsö! Njut av underbar natur med ett besök på Camp Järvsö. Härligt aktiva tränings- och semesterdagar för dig som vill hålla dig stark länge och ha roligt i vacker Hälsingeanda. Bo bekvämt, ät gott och lär känna nya vänner. 

Välkommen att boka våra seniordagar för en aktiv semester!

Starkt kul träning tillsammans
MED MICAEL DAHLÉN OCH FAMILJ

20-22 okt

Vad får du om du kombinerar två tränare, en gymnast och en galen professor? En starkt kul träningshelg för både kropp och huvud. För dig som är 12 eller 112 eller nånstans däremellan. Vare sig du precis ska börja eller redan har tränat mycket. Testa nya träningsformer, övningar och tankebanor. Njut god mat, ett gott skratt, gemenskap och underbar miljö. Åk hem med träningsvärk i musklerna, huvudet och smilbanden.

Dans- och träningshelg extra allt med Maria Bild
som gästas av Tobias Karlsson

24-26 nov

Det här är för dig som vill ha en Dans- och träningshelg med extra allt tillsammans med Let’s Dance dansaren Maria Bild, där Tobias Karlsson är med som gäst. Helgen kommer att erbjuda flera fartfyllda danspass men också pilates, Soma Move och freepower. På danspassen sätter ihop en enkel koreografi. Inga förkunskaper behövs. Skratt och svett utlovas. ALLA kan vara med!

Dans- och träningshelg extra allt med Maria Bild

26-28 januari 2024

Det här är för dig som vill ha en Dans- och träningshelg med extra allt tillsammans med Let’s Dance dansaren Maria Bild. Helgen kommer att erbjuda flera fartfyllda danspass men också pilates, Soma Move och freepower. På danspassen sätter ihop en enkel koreografi. Inga förkunskaper behövs. Skratt och svett utlovas. ALLA kan vara med!

Må bra-helg med Jenny Ström

17-19 maj 2024

Må bra-helg med yoga, träning, vandring och härligt häng i Järvsö. Välkommen till en helg där välmående och naturen står i fokus. Vi hämtar kraft och energi från naturens element, eld – jord – luft – vatten och laddar energidepåerna i Järvsös vackra natur, på yogamattan och i träningssalen och såklart med gemenskap och god mat.

Dans & Träning
med Tobbe & Mx4

13-16 juni 2024

För fjärde året i rad kommer Tobias Karlsson och firar in sommaren med oss här på Camp Järvsö. Och även denna gång har han med sig Maria Bild, Maria Cajdert, Maria Olofsson och Mommo Ragragui. Dans, träning, gemenskap och massor med skratt utlovas!

Fightingspirit & Friends
Bootcamp Järvsö 

29 juni-2 juli 2024

Fightingspirit & Friends – vilken succé det blev! Självklart gör vi som ni önskar och sätter denna helgen på repris bums. Fightingspirit och the Cajderts kommer stå redo för cirkus på vackra camp Järvsö med allt från boxning, CrossFit, yoga & löpning till korvgrillning & smores plus såklart lite nya överraskningar… Vi vågar lova att det precis som den här helgen kommer bli magiskt!

Följ oss på Instagram

Dagliga uppdateringar om vad som händer hos oss på Camp Järvsö Hotell & Konferens hittar du på Instagram. Från stort till smått inom aktiviteter, natur, mat och mycket mera.