Skip to content

Sportlov för hela familjen på Camp Järvsö

Program vecka sedan 9

På Camp Järvsö erbjuder vi under sportlovet roliga äventyr och aktiviteter för hela familjen.

Precis utanför dörren finns förutom skogen och vår nya mästarbana på outdoor arenan även aktiviteter som långfärdsskridskor, längdspår, pimpelfiske och mycket mer.

Varför inte utmana polarna du fått under veckan på multisport med såväl fysiska som lite mer kluriga utmaningar. Allt under ledning av erfarna ledare och instruktörer. I gymnastikhallen håller vi i gruppträningsklasser som passar alla åldrar och ni kan dessutom spela innebandy, fotboll, spökboll, hela havet stormar, det är bara fantasin som sätter begränsningarna.

JIMMY ENGLUND

Här har vi en riktig mångsysslare inom träning, rehab och löpning. Jimmy jobbar som fysioterapeut mot främst konditionsidrottare, utbildar personliga tränare och löpcoacher, skriver träningsartiklar och föreläser om löpning. Med mera med mera.  

Han anträffas ofta hos oss på Camp Järvsö där han i aktivitetsväg främst leder löpning, (yin)yoga, Shinrin-yoku (skogsbad) samt pass och aktiviteter av olika slag.  

Jimmy hävdar själv att han vid ett stiglöp en gång blev jagad av ett vildsvin. Men ryktet säger att han snarare var så trött att locket för öronen gjorde att hans snabba pulsslag ekade likt smattrande vildsvinsklövar inombords. Och vildsvin finns inte här i vår skog. 

INGA JOHANSSON

Inga Johanson har jobbat som PT och gruppträningsinstruktör i 15 år. Hon brinner för det enkla och glädjefyllda i rörelse, snarare än prestation och resultat. Genom träning växer vi som människor, mår bättre i kropp och själ, och skapar en grund för sunda vanor. Specialkunskaper: Styrketräning, mammaträning, löpning, kost och träning för hela familjen. 

ADNAN CIRIC

Adnan har idrottat hela sitt liv. Redan som 10 åring började han spela volleyboll och några år senare beachvolleyboll. Han spelade sedan 8 år på elitnivå innan han la skorna på hyllan 2014. Flera SM-medaljer med olika lag har det blivit genom åren, allra störst är SM-guldet med Linköping VC år 2010.  

Han har varit aktiv på flera olika gym runt om Stockholm, men det är på Friskis&Svettis ni hittar honom idag. Han älskar träningspass där han själv får kämpa tillsammans med sina deltagare och leder idag många olika klasser varje vecka. En härlig mix av styrke, konditions- och rörlighetsträning om du frågar honom själv. Adnan jobbar också för Friskis Riks där han utbildar andra ledare och utvecklar nya träningskoncept.  

Förutom träning är musik ett stort intresse. Det blir många timmar vid mixerbordet då han lägger mycket engagemang bakom helhetsupplevelsen på sina pass. 

I grunden är han utbildad socionom med ett stort intresse för beteendevetenskap. Han har hunnit jobba i en mängd olika branscher i roller som tränare, socialarbetare, skådespelare agent, HR-chef, projekt- och förändringsledare. 

Följ oss på Instagram

Dagliga uppdateringar om vad som händer hos oss på Camp Järvsö Hotell & Konferens hittar du på Instagram. Från stort till smått inom aktiviteter, natur, mat och mycket mera.