Skip to content

Sportlov för hela familjen
på Camp Järvsö

Vecka 8 och 9

Fira Sportlovet med oss på Camp Järvsö!

Vill du ha ett litet annorlunda sportlov? Upptäck allt det roliga och spännande som väntar på Camp Järvsö. Här kan du vara precis så aktiv eller avkopplande som du önskar. Med familjen eller en grupp vänner, finner du aktiviteter och miljöer som passar alla åldrar. Camp Järvsö är en naturskön oas som ger en massa möjligheter till upplevelser. 

För vintersportsentusiaster ligger vi nära Järvsö, känt för sina slalombackar, och Harsa, ett eldorado för längdskidåkning, är bara en 20-minuters bilresa bort.

På Camp Järvsö har vi en plogad 12 km lång isbana på Kalvsjön som är perfekt för långfärdsskridskor och ett eget elljusspår där du kan ta en tur på dina längdskidor.

Du kan avsluta dagen med att vinterbada i Kalvsjön och sedan njuta av vår vedeldade bastu.

Under ledning av erfarna instruktörer hittar vi på en massa roliga saker under veckan för hela familjen. Både ute i Into The Wild och i vår idrottshall där vi kör gruppträningsklasser som passar alla åldrar.

Utöver det rika utbudet av aktiviteter, finner du även en mängd saker som du kan göra på egenhand. Utforska vårt moderna Technogym eller njut av avkopplande stunder i vår yogastudio. Varför inte utmana dina vänner i innebandy, spökboll eller fotboll i vår idrottshall? Eller spela en omgång pingis i vårt aktivitetsrum?

Visst åter det som ett härligt sportlov? Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen till Camp Järvsö.

Detta ingår i ditt paket vid bokning av hotellrum:
– Boende i vald rumstyp
– All träning och aktiviteter enligt program
– Helpension – luncher kommer även erbjudas som matsäck.
– Transport till och från Järvsö station om du kommer med tåg
– Anläggningens övriga faciliteter (tex gym, gymnastiksal, outdoor arena)

Prisexempel 3 nätter från 3258 kr/person
Avser del i Double Simplicity

Preliminärt program!

ELIN JOHANSSON
Sedan barnsben har Elin älskat att springa runt på innebandyplanen. I många år var det hennes stora passion och det som tog upp det mesta av hennes fritid. När hon sedan fick barn lade hon klubban på hyllan och såg sig om efter en träningsform som var en enkel att få till och gick att kombinera med småbarnslivet. Då blev löpningen svaret. Snart hade hon sprungit sin första mil och kärleken till löpningen var att faktum.
När Elin utbildade sig till löpcoach och började arbeta med träning var det en dröm som gick i uppfyllelse. Elin gillar att träffa nya människor och har lätt till skratt, det tar hon med sig in i sin coachroll. Att hjälpa andra att utvecklas motiverar och inspirerar Elin och hon drivs av glädjen hon sprider till andra genom sin egen passion för träningen.  Elin älskar sång och musik och går nästan alltid runt och nynnar på en melodi.
Tillsammans har de företaget LIVETIKROKARNA där de sprider träningsglädje med sina gruppträningspass, löpargrupper och mammaträningar. 

Elin finns på Campen 17-24 feb

HELEN LINDBERG
Helen är norrlandstjejen som följde med kärleken och flyttade söderut där hon utbildade sig till arbetsterapeut i början av 2000-talet. Träningen har alltid varit en naturlig del både i hennes vardag och inom föreningslivet med både fotboll, innebandy och ishockey. När hon fick sitt första barn ville hon hitta en mer lättillgänglig träning och då kom löpningen att ta allt större plats, det dröjde inte länge innan löparglädjen infann sig och hon var fast.
För några år sen fick hon erbjudandet att börja coacha gruppträningspass och insåg snabbt att det var något hon älskade! Det gav henne minst lika mycket energi som hon gav deltagarna och att få inspirera andra till att hitta träningsglädje gav mersmak! Sedan dess driver hon, tillsammans med Elin Johanson, företaget LIVETIKROKARNA där de håller gruppträningspass, löpargrupper och mammaträning hemma i Krokek/Kolmården.
För mer inspiration, kika gärna in på hennes instagramkonto som hon har gemensamt med sin vän Elin Johansson: @livetikrokarna.

Helen finns på Campen 17-24 feb

JIMMY ENGLUND
Oavsett om du kommer på passen eller inte så kommer du säkert att träffa på Jimmy, en av Camp Järvsös mest frekvente tränare och instruktörer. Jimmy jobbar annars som fysioterapeut och tränare med inriktning på konditionsidrott och utbildar och vidareutbildar blivande personliga tränare. Så vill du passa på så kan du boka tid för personlig träning eller fysioterapi när du ändå är på plats. Följ Jimmy på Instagram: jimmy_englund för träningsinspiration.

Jimmy finns på Campen 25 feb – 3 mar

Följ oss på Instagram

Dagliga uppdateringar om vad som händer hos oss på Camp Järvsö Hotell & Konferens hittar du på Instagram. Från stort till smått inom aktiviteter, natur, mat och mycket mera.