Skip to content

Härliga sommardagar på Camp Järvsö!

Camp Järvsö är platsen för dig som vill ha härliga upplevelser i en naturskön omgivning. Här finns verkligen något för alla. Vare sig du vill känna lugnet och strosa i den vackra naturen, slumra i någon av våra hängmattor eller om du vill ha mer fartfyllda aktiviteter såsom att cykla, springa eller vara med på att ett eller flera träningspass så erbjuder vi det här.

För barnfamiljen är Camp Järvsö ett himmelrike med fantastiska möjligheter för både små och stora. Bada, fiska, simma eller paddla i Kalvsjön! Testa bågskytte, discgolf, cornhole, pingis, klättervägg, studsmatta…

Spela fotboll, basket, innebandy eller testa hur högt och långt du kan hoppa på vår mini friidrottsanläggning. Utmana varandra på vår Mästarbana eller i vår frågesportsbana.

Allt ovan och mycket mer direkt på plats hos oss.

På kort avstånd från oss så erbjuder Järvsö med omnejd ännu mer att göra! Besök Järvzoo, cykla på Järvsös fantastiska MTB-leder, forsränning, höghöjdsbana, padel både inne och ute. Ja, en vistelse i Järvsö kan helt enkelt inte bli tråkig.

Under perioden 1 juli till 4 augusti så erbjuder vi dessutom dagligen ett program med ledarledd träning och aktiviteter som ingår i priset för dig som köpt vårt sommarpaket. I tillägg så inkluderas en mängd aktiviteter som normalt bokas till en tilläggskostnad.

Varje dag börjas med en lätt promenad eller morgonjogg samt lätt rörlighet, allt för att få en bra start på dagen.  För den som vill så erbjuds yoga som alternativ till rörlighetspasset. 

På eftermiddagen vid kl.16:00 erbjuds dagligen ett träningspass vilket variera dag från dag, dans, styrka, kondition mm. Dagen avslutas sedan med ytterligare ett yogapass.

Boka vårt sommarpaket – det lönar sig!

I vårt sommarpaket är aktivitetsprogrammet inkluderat (1 juli – 4 augusti). Förutsättningen är att man bokar minst 3 nätters boende. I priset ingår boende, helpension, all träning och aktiviteter enligt program och tillgång till anläggningens övriga faciliteter.
Håll utkik här på hemsidan – sommarens program och ledare presenteras inom kort.

Platserna är begränsade och först till kvarn gäller för de olika boendevalen.

Detta ingår när du bokar vårt sommarpaket:

– Boende i vald rumstyp
– All träning och aktiviteter enligt program
– Helpension
– Transport till och från Järvsö station om du kommer med tåg
– Anläggningens övriga faciliteter (tex gym, gymnastiksal, outdoor arena)

Prisexempel 3 nätter från 3258 kr/person
vser del i Double Simplicity

Boka 3 nätter och få 15% rabatt på boendet!
Boka 4 nätter och få 25% rabatt på boendet!
Boka 7 nätter och få 40% rabatt på boendet!

Det finns mängder av aktiviteter man kan göra på egen hand på Camp Järvsö:
Kajakpaddling
Stand-up paddling (SUP)
Roddbåt
Trampbåt
Pilbågsskytte
9-håls discgolfbana
Fiske
Gymnastikhall med allt vad det innebär 
Fotoorientering 
Mästarnas Mästare-bana 
Liten klättervägg 
Modernt och stort gym 
Skogsbad 
Elljusspår
Yogasal
Multisport-orientering och vanlig orientering 
Boule 
Cornhole
Dart 
Pingis (både ute! och inne) 

Följ oss på Instagram

Dagliga uppdateringar om vad som händer hos oss på Camp Järvsö Hotell & Konferens hittar du på Instagram. Från stort till smått inom aktiviteter, natur, mat och mycket mera.