Skip to content

FOKUS VARVAT MED RÖRELSEGLÄDJE & ÅTERHÄMTNING

Människor mår som bäst och får sina bästa idéer när de tar sig ut från mötesrummen för att hämta energi. Den fantastiska Hälsingenaturen kring Camp Järvsö bjuder in till både lugna och fartfyllda aktiviteter, tillsammans skapar vi den konferens du vill ha.

För att få ut det mesta av ert möte hittar du därför inte bara traditionella konferensrum, utan även spännande utomhusmiljöer. Vi har självklart inte tummat på den komfort och de faciliteter som vi vet att du behöver för ett lyckat möte.

DAGKONFERENS
Camp Järvsö ”Classic”

Kombinera mötet med fartfyllda eller lugna aktiviteter
och lär känna varandra bättre!

KONFERENS MED ÖVERNATTNING
Camp Järvsö tåg ”tur och retur”

Resvägen till Järvsö behöver inte vara lång, det här är konferenspaket inklusive helpension och tåg t.o.r

DAGKONFERENS
”Bara mötas”

Att byta miljö skapar kreativitet.
I Bara mötas ingår lokal, förmiddagsfika, eftermiddagsfika och och lunch i vår restaurang.

DAGKONFERENS
Camp Järvsö ”Premium”

Allt är förberett för att en effektiv mötesdag i inspirerande miljö, på kvällen njuter ni en 3-rätters och den vedeldade bastun är tänd.

KONFERENS MED ÖVERNATTNING
Camp Järvsö ”Sleep over”

Nybäddade fluffiga sängar med krispigt vita lakan, dagens viktigaste måltider och maxat med aktiviteter och tid för återhämtning.

JULBORD

Ta med kollegorna, familjen eller vännerna och prova vårt härliga julbord. Här har vi dukat upp med egna inlagda sillar, julskinka, köttbullar med mera samt lokalproducerade ostar och annat småskaligt från Hälsingebygden.

30 TIMMARS MAGISKT JULBORD

Hållbart, inspirerande och naturligt – missa inte vårt spännande paket med julbord på Camp Järvsö. Erbjud era anställda ett unikt julbord som snarare är en 30 timmar fräsch, hållbar och inspirerande upplevelse i en fantastisk vacker Hälsinge-miljö!

KONFERENSRUM

Våra konferens- och mötesfaciliteter består av en aula för ca 80 personer. I Business Center har vi mindre lokal som passar perfekt för styrelsemötet för upp till 10 personer. Vi har även en klassisk gymnastiksal som rymmer ca 100 personer. I Norrgården har vi plats upp till 20 personer.

Vill ni uppleva en annorlunda konferens utomhus?
I In To The Wild har vi en utomhusarena med plats för ca 100 personer samt en grillkåta för 20 personer. Här tänder vi upp lägereldar och grillplatser.

Alla våra lokaler är utrustade med grundteknik.

Konferensförfrågan

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.
Du måste acceptera villkoren

Vill du veta mer om vårt konferensutbud? Klicka här eller på bilden nedan för att ladda ned en PDF med mer information.

Boendet håller hög nivå, maten framställd på lokala råvaror var av högsta klass och i kombination med en mycket kunnig och trevlig personal blev detta en oförglömlig upplevelse för hela teamet.
Placeholder Image
Kim
Tack för en härlig förmiddag med god lunch på fina Camp Järvsö. Alla 30 deltagarna var så nöjda och vi har fått väldigt många mail om hur bra alla tyckte det var. Helhetsbetyget blir TOPPEN, vi kommer tillbaka i vår igen.
Placeholder Image
Evelina
Vi hade en fantastisk dag på Camp Järvsö. Väldigt professionellt bemötande från start till slut, fantastisk mat och härlig miljö att vara i och ett stort utbud av aktiviteter för alla. Rekommenderas varmt!
Placeholder Image
David
Vi var en stor grupp som hade en magisk helg på Camp Järvsö. Fantastisk miljö med mycket god mat och bra träningsmöjligheter. Mästarbanan var ett riktigt plus i kanten, detta kommer vi garanterat göra om.
Placeholder Image
Daniel
Stort tack för en mycket trevlig vistelse, hela sällskapet var väldigt nöjda och bastun vid strandkanten var den klara favoriten.
Placeholder Image
John
Jag vill framföra ett jättetack för all hjälp och ert mycket stora engagemang i samband med konferensen, alla jag har talat med var enormt nöjda med sin vistelse i Järvsö och på Camp Järvsö.
Placeholder Image
Thomas

Följ oss på Instagram

Dagliga uppdateringar om vad som händer hos oss på Camp Järvsö Hotell & Konferens hittar du på Instagram. Från stort till smått inom aktiviteter, natur, mat och mycket mera.