Skip to content

Let’s ride

Välkommen till cykelmeckat Järvsö och Camp Järvsö. Vi erbjuder dig som gäst ett brett utbud inom cykling. Vårt mål är att bli Sveriges bästa anläggning för träning och hälsa och där ingår cykling i allra högsta grad. Varmt välkomna och prova på om du är ovan cyklist och kör på hårdare om du är en van cyklist. Vi erbjuder även cykling för barn.

XC-Skillsbana

Utveckla din cykelteknik genom vår skillsbana. Balans och teknik är två faktorer som behövs för att få cykling i skog och mark extra rolig. Genom vår Skillsbana kommer du kunna starta på din nivå och känna att du blir bättre och tryggare i din cykling.

XC-Cykling

I Järvsö som helhet så erbjuder vi ett brett utbud för dig som XC-cyklist. På Camp Järvsö kommer det finnas tillgång till några kilometer blå led och vi kommer kunna utgå från Campen när vi ska på längre och mer avancerade turer och finna underbar natur att röra oss i. Bara 7min bort i Järvsö By så grävs det för totalt 65km cykelleder som får delar klara hela tiden samt att Järvsö har en av Europas bästa downhill-parker.

Gravelcykling

Gravelcykling växer väldigt snabbt och vårt utbud på grusvägar är stort. Ta dig genom skogar och över berg. Kanske en tur via 5-6 Fäbovallar ut till Hälsingekusten eller ligg på i ditt egna tempo.

Landsvägscykling

Vi har lugna och fina asfaltsvägar intill husknuten där rundor längs med sjöar och berg är energirika och fantastiskt vackra. 

Downhill-Parken

I Järvsö har vi en av Europas största och bästa downhill-parker i Järvsö Bergscykel Park. 

Följ oss på Instagram

Dagliga uppdateringar om vad som händer hos oss på Camp Järvsö Hotell & Konferens hittar du på Instagram. Från stort till smått inom aktiviteter, natur, mat och mycket mera.