Skip to content


HÅLLBART, INSPIRERANDE OCH NATURLIGT

30 TIMMARS MAGISKT JULBORD

Erbjud era anställda ett unikt julbord som snarare är en 30 timmar fräsch, hållbar
och inspirerande upplevelse i en fantastisk vacker Hälsinge-miljö!


Vi reser effektivt och hållbart – boka er egen vagn och konferera under resan!

Vi åker med SJs bekväma tåg som går direkt till Järvsö utan byten. På tåget går det utmärkt att arbeta, göra grupparbeten eller bara slappna av. Möjlighet finns att boka avskild del (24 eller 44 platser) alternativt en helg vagn om 68 platser. Vid ankomst till Järvsö blir vi hämtade av buss för transfer till Camp Järvsö dit vi räknar med att ankomma kl. 17.00.

Egen transport

Naturligtvis kan du välja att använda egen transport.
500 kr dras då av i priset.

Ett naturligt julbord – Camp Järvsö Style

Julbordet inleds utomhus i ”Into The Wild” där glögg, pepparkakor och annat smått och gott serveras. Vi minglar och kvällen lyses upp av sprakande eldar som skapar en magisk miljö. Vi går sedan in i vår julpreppade restaurang där vi serveras ett traditionellt svenskt julbord men givetvis med en touch av Hälsingland. Kvällen blir så lång som man önskar och vår personal kommer att se till att alla trivs och får en mycket trevlig kväll.

Inspiration

Atmosfären och naturen runt Camp Järvsö är i sig en inspirationskälla men vi kryddar upplevelsen genom våra fantastiska föreläsare Tobias Karlsson, Pär Johansson och Carolina Klüft. En av dem håller en inspirerande frukostföreläsning per avresa. Läs deras presentationer här


Aktivitet och/eller konferens?

Hela Camp Järvsös många möjligheter till aktiviteter, lekar, träning, isbad, skid- och skridskoåkning mm står till förfogande under vistelsen. På ankomstdagen hinner man med ett pass i gymmet, en skridskotur på sjön eller en härlig skogspromenad innan middagen. På morgonen erbjuder vi ett ledarlett träningspass och efter frukost finns tid till egna aktiviteter. 

Företag som vill utnyttja tiden till arbete kan hyra ett konferensrum och göra nytta där alternativt kan vi ordna en 5-kamp bara för er grupp.

Allt roligt har ett slut

Så är det tyvärr. Men vi avslutar bra med en trevlig lunch innan vi bordar transferbussen för transport till Järvsö station och vårt tåg som avgår kl. 14.20. Ankomst Stockholm Central är 17.28, precis lagom för att hinna hem till hemmets bestyr. En upplevelse rikare.

Boende – flera olika möjligheter

Camp Järvsö består av 18 olika byggnader och är ursprungligen en gammal Hälsingegård. Vi erbjuder allt från vanliga hotellrum till lägenheter, en stor Timmervilla och för företag så finns möjligheter att bo ha egna hus bara för sig själva. Beroende på hur många ni är så kan vi sy ihop detta till er. Kontakta oss för information. 

Resfakta

Pris inkl transport: från 2 995 kr per person exkl. moms
Egen transport: från 2495 exkl. moms

Vi erbjuder 6 avresor: 5, 6, 7, 12, 13 och 14 december.
Samtliga med en övernattning för hemresa dagen därpå.

Tågtiderna är desamma för samtliga avgångar: 
Stockholm Central-Järvsö Station 13.31-16.34 
Järvsö Station-Stockholm Central 14.20-17.28 

Tåget passerar även Arlanda, Uppsala och Gävle
där det också går bra att på på/av.

Julbordet börjar kl 19.00.

Inkluderat i priset:

Tågresa t/r enligt beskrivning med gratis wifi
Transfer tågstation-Camp Järvsö t/r
Julbord ankomstdagen
Frukostföreläsning avresedagen
Lunch avresedagen
Ett ledarlett träningspass avresedagen
Tillgång till våra faciliteter såsom gym, aktivitetsrum, mästarbanan, elljusspår mm
Logi en natt i delat dubbelrum

Ej inkluderat i priset:

Enkelrumstillägg 500 kr
(alternativt 1000 kr för rum med dusch och wc)
Konferensrum*
Egen vagn (68 platser) eller egen avskild del av vagn (24 respektive 44 platser)*
Mångkamp eller annan ledarledd aktivitet*

*Kontakta oss om ni önskar skräddarsy ett upplägg.

Vill du boka vårt julbord?

Fyll i dina uppgifter för att skicka en bokningsförfrågan.
Du måste acceptera villkoren


Bokning och villkor

Bokningsförfrågan görs genom att mejla info@campjarvso.se med antalet platser, kontaktperson samt faktureringsuppgifter. Uppge också vilket boendealternativ som önskas. Grupper på fler än 10 personer gör enklast i att ringa för bokning så tar vi alla detaljer över telefon. 

Med bekräftelsen skickas även en faktura ut för betalning inom 10 dagar. Vid bokning på fler än 10 personer kan 10% av deltagarna avbokas kostnadsfritt fram till 7 dagar före avresa.  

Våra inspirerande föreläsare


Tobias Karlsson
(avresor 12 och 13 december)

Tobias föreläsning handlar om hur man kan bryta destruktiva mönster och vända en negativ spiral till en positiv. Att forma en grupp som känner samhörighet, trygghet, utveckling och acceptans, där alla får plats och trivs!


Carolina Klüft
(avresor 7 och 14 december)

Carolina Klüft berättar fängslande om hur man når sina mål, om hur man finner glädje under press och om hur man ska förhålla sig till problem för att lyckas. Föreläsningen är kryddad med konkreta exempel och historier från Carolina Klüfts händelserika liv.


Pär Johansson
(avresor 5 och 6 december)

Pär berättar om sin resa med Glada Hudik-teatern och hur han arbetat med att låta alla människor ta plats och synas. Att trotsa fördomar, tänja på gränserna och upptäcka vad som händer när man ger människor en chans att utvecklas!

Kort sagt – hur vi kan hjälpa människor att växa. 

 Vill du veta mer? Klicka här eller på bilden nedan för att ladda ned en PDF med mer information.

Följ oss på Instagram

Dagliga uppdateringar om vad som händer hos oss på Camp Järvsö Hotell & Konferens hittar du på Instagram. Från stort till smått inom aktiviteter, natur, mat och mycket mera.