Skip to content

Jul på Camp Järvsö

Julhelgspaket 23-26 december

Upplev en förtrollande jul på Camp Järvsö! Levande eldar, glögg, pepparkakor, julpyssel och mycket mer.

Här kan du njuta av lediga dagar med god mat, lugn miljö och möjlighet till vinteraktiviteter både på Camp Järvsö och i de fantastiska omgivningarna i Järvsö. Hos oss utspelar sig julen i ett sagolikt vinterlandskap, med Kalvsjöns slående skönhet som fond.

Vi bjuder på ett utsökt julbord lagat från grunden med stor omtanke och givetvis kommer tomten! Upplev Järvsö kyrkas magiska julotta på juldagen innan du ger dig på dagens aktiviteter. Alltifrån lekar, träning, isbad och skid- och skridskoåkning till julpyssel och pulkaåkning finns att uppleva.

Omgiven av en väldigt vacker natur, ger Camp Järvsö dig allt du behöver för en aktiv och välmående vistelse. Vår anläggning rymmer allt från en fullständigt utrustad idrottshall och gym till en harmonisk yogastudio och belyst skidspår. För vintersportentusiaster finns det extra mycket att upptäcka. Åk utför i slalombackarna i Järvsö, 7 km från Camp Järvsö eller längdskidåkning i Harsa, endast en 20-minuters bilfärd bort. Du kan också spela innebandy, spökboll eller fotboll i vår idrottshall. Eller varför inte pingis i vårt aktivitetsrum. Glöm heller inte att utforska vår nyplogade isbana på Kalvsjön, en sträcka på över 12 km som är idealisk för långfärdsskridskoåkning. Oavsett om du kommer ensam, med familjen eller med vänner, finns det något för alla här. 

Välj att bo i lägenheter med självhushåll eller husbilscampingen – eller så bokar du något av våra trevliga rum och låter oss ta hand om resten!

Vi utlovar en magisk jul mitt ute i den fantastiskt vackra Hälsingenaturen.

Unna dig en riktigt God Jul hos oss!

Se även Mellandagsyra 26-29 december, Nyårspaket 29 dec-2 jan och Vinterlov 1-4 jan alt 4-7 jan.

FULLBOKAT

Julhelgspaket (23-26 dec)
Tillbringa hela julhelgen på Järvsö!

Detta ingår i ditt paket vid bokning av hotellrum:
– Boende inkl. frukost i vald rumstyp (på julafton förlängs och ersätts frukosten av en extra matig julmorgonsbrunch)
– Middag 23 dec, julmorgons-brunch och julbord 24 dec, middag 25 dec
– Transport till och från Järvsö station om du kommer med tåg
– Anläggningens övriga faciliteter (tex gym, gymnastiksal, outdoor arena)

Vid val av campingplats eller lägenhet ingår julbord, men inga andra måltider. Dessa kan dock väljas som tillvalbokas här.

Preliminärt program

Följ oss på Instagram

Dagliga uppdateringar om vad som händer hos oss på Camp Järvsö Hotell & Konferens hittar du på Instagram. Från stort till smått inom aktiviteter, natur, mat och mycket mera.