Skip to content

Sofia Sivertsdotter

Sofia Sivertsdotter är kommunikatör, författare, yinyoga- och meditationslärare och pilgrimsledare. Sedan 2004 arbetar hon som individ- och grupputvecklare samt workshopsledare och skribent i det egna företaget Goodliness (www.goodliness.se).

Hon har skrivit böckerna ”Modig – konsten att övervinna sina vardagsrädslor”, ”Strimmor av ljus” och e-boken ”Kom loss”. Sofia driver också projektet ”365 Days For Peace” där hon gör en sak för fred varje dag i ett år (www.365daysforpeace.com).

På Springtimes training camps ger Sofia vandringar, morgonpromenader, meditationsklasser, yinyoga och workshops om att leva ett enklare liv i frihet. 

Sofias 7 tips för att hedra kroppen:
1. Bestäm dig för att aldrig någonsin mer uttala dig nedsättande gentemot din eller någon annans kropp oavsett kön, färg, form eller storlek.
2. Klä dig för att hedra och frigöra den kropp du har – i dag.
3. Se att du är som vackrast som du kom till jorden, utan yttre förvrängning. Gör dig vacker för att hedra, inte för att behaga.
4. Om du tänker en negativ tanke om kroppen, hitta tre positiva tankar som motvikt.
5. Rör på kroppen på de sätt som den älskar att röra på sig, inte för att den ”bör” vara vältränad eller ”bör” träna.
6. Se din kropp som ett verktyg för själen. I sig själv klarar den inte mycket men som team är ni starka. Skifta fokus från hur den ser ut, till vad den kan göra.
7. Ät bara det kroppen behöver, inte det sinnet vill ha. Låt inte kroppen agera terapeut eller papperskorg.

Fler tips från Sofia hittar du här: www.goodliness.se/gratis.html.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Följ oss på Instagram

Dagliga uppdateringar om vad som händer hos oss på Camp Järvsö Hotell & Konferens hittar du på Instagram. Från stort till smått inom aktiviteter, natur, mat och mycket mera.