Skip to content

Girlpower på

Camp Järvsö


”Hållbart ledarskap – för kvinnor”

För dig som är ledare, vill bli ledare och för dig som vill bli bättre på att leda dig själv.

Datum: 4-6 oktober

Efter det härliga gensvaret för dessa tema-dagarna har vi nöjet att åter välkomna till ”Hållbart ledarskap för kvinnor”.

Det här är en exklusiv chans för kvinnor att delta i ett evenemang som syftar till att hjälpa, utveckla och förbättra sitt ledarskap. Camp Järvsö, känt för sitt natursköna läge i hjärtat av Hälsingland, en plats att samlas för att få nya insikter, möjligheter och där kunskapsrika dagar varvas med härlig yoga, cirkelträning, skogsbad, god mat och mycket mer.

Årets event utlovar samma magi som tidigare, förstärkt med nya perspektiv och insikter. Inspireras, utvecklas, yoga, träna, andas och må riktigt bra.

Platserna är begränsade. För att reservera din plats för årets mest eftertraktade ledarskapsevent för kvinnor, anmäl dig nu. Vi ser fram emot att välkomna dig till Camp Järvsö och tillsammans ta nästa steg mot ett mer hållbart och framgångsrikt ledarskap.

Detta ingår i paketet:
– Logi 2 nätter i vald rumskategori
– Alla aktiviteter enligt program
– Frukostbuffé x2
– Lunch x2
– Middag x2
– Transport till och från Järvsö station om du kommer med tåg

Fri tillgång till:
– Medlemsgym
– Fri wifi
– Fri parkering

Frånpris del i Double Simplicity: 5500 kr


De som håller i eventet är:

Helena Hedblom

Koncernchef för företaget Epiroc, ett svenskt världsledande företag. Helena är korad till den mäktigaste kvinnan inom svenskt näringsliv 2024. Hon är en passionerad förespråkare för hållbart ledarskap. Hon kommer att ge oss insikter i hur vi kan leva hållbart för att prestera på topp.

Carolina Klüft

OS-guldmedaljör och utsedd till Europas främsta friidrottare 2003 och 2006. ”Carro” jobbar som verksamhetschef för Generation Pep. Hon kommer att dela med sig av sina tankar och erfarenheter om att prestera, hitta glädjen och behålla motivationen. 

Cecilia Gustafsson

Holistisk inspiratör, profil och entreprenör. Cecilias företagsmission är att använda tillgängliga resurser, kunskaper och talanger till att få människor att glöda inuti och lysa utåt. Cecilia kommer bla att leda oss i praktiska träningar för att vara mer närvarande i oss själva.

Johanna Frelin

Koncernchef för Riksbyggen, och har en imponerande bakgrund som sträcker sig över flera sektorer. Hon har varit VD för Tengbom arkitekter och utbildningsföretaget Hyper Island, samt gjort chefskarriär på SVT. Med en passion för att leda och utveckla kreativa människor, fokuserar Johanna på att främja kollektiv förmåga och faciliterande ledarskap. Johanna är engagerad i ledarskapsutbildningar inom ramen för
Women for Leaders.

EXEMPELPROGRAM

MÅNDAG

15.00 INCHECK & VÄLKOMMEN

17.00 FÖRDRINK & ÖVERRASKNING

19.30 MIDDAG

TISDAG

08.00 YOGA

09.00 FRUKOST

10.15 FÖRELÄSNING MEDCAROLINA

11.30 TRÄNING MED CAROLINA

13.00 LUNCH & EGEN TID

15.00 FÖRELÄSNING & WORKSHOP MED JOHANNA

17.00 SKOGSBAD MED CECILIA

19.00 MIDDAG

20.00 LÄRANDEREFLEKTION MED JOHANNA

20.30 MINGEL ALT. VEDELDAD BASTU

ONSDAG

08.00 YOGA

09.00 FRUKOST

10.15 FÖRELÄSNING MED HELENA

11.30 COACHNING & SÄTTA MÅL MED JOHANNA & HELENA

12.30 LUNCH OCH HEMFÄRD

Följ oss på Instagram

Dagliga uppdateringar om vad som händer hos oss på Camp Järvsö Hotell & Konferens hittar du på Instagram. Från stort till smått inom aktiviteter, natur, mat och mycket mera.