Skip to content

Friskis&Svettis Uppsala

Datum: 25-28 maj

Häng med på en träningsresa med Friskis&Svettis Uppsala 25–28 maj. För andra året i rad åker vi till härliga Camp Järvsö. Det blir en hel helg med träning, avkoppling, god mat och vackra naturupplevelser med vänner och familj!

Camp Järvsö är ett hotell med underbar utsikt över Kalvsjön. Här bor du bekvämt i antingen rum, svit eller lägenhet. Campen ligger 7 km utanför Järvsö och omgivningen är slående naturskön. 

Träningen kan du lägga upp på det sätt som passar dig. På programmet står träningspass som du känner igen från Friskis&Svettis, men också annan rolig träning som anläggningen erbjuder.

Detta ingår i paketet vid bokning av rum:
– Boende i vald rumskategori
– Frukost alla dagar
– 2 luncher (fredag och lördag)
– 3 middagar (torsdag, fredag och lördag)
– Träningspass och aktiviteter
– Transport till Camp Järvsö från tågstationen (upphämtning och lämning från tågstationen i Järvsö till Camp Järvsö möjligt, meddela tågtider i god tid)

*Vid bokning av campingplats, lägenhet eller Timmerstugan ingår inga måltider men går att boka på.

Pris från 3495 kr

Citat från gäster

”Att komma tillbaka till Camp Järvsö fyllde mig med harmoni och glädje. Det är ett ställe som har allt! Bra balans mellan skön och lite tuffare träning. God mat, bra rum och framförallt ett underbart socialt ”häng”. Jag kommer definitivt återvända!

”Jättetack till alla duktiga ledare för en fantastisk vistelse och suveränt programutbud på Järvsö Camp! Vi är supernöjda.”

Följ oss på Instagram

Dagliga uppdateringar om vad som händer hos oss på Camp Järvsö Hotell & Konferens hittar du på Instagram. Från stort till smått inom aktiviteter, natur, mat och mycket mera.