Skip to content

Bubblande träningshelg med @livetikrokarna

10-12 maj

Upptäck en helg fylld med energi, gemenskap och hälsa med Elin & Helen, också kända som Livetikrokarna! Denna träningshelg är din chans att koppla av, träna och umgås med likasinnade människor i en avslappnad och rofylld atmosfär.

Här finns möjligheten att investera i din hälsa och välbefinnande, träffa likasinnade människor och skapa minnen för livet. Oavsett om du är en van träningsentusiast eller nybörjare, kommer du att känna dig välkommen och inspirerad att ta hand om dig själv. Boka din plats nu och låt oss tillsammans skapa en oförglömlig helg fylld med träning, skratt och vänskap!

”Vi är Helen Lindberg och Elin Johansson, grundarna av Livetikrokarna – en träningsglädjeplattform. Vår passion är att dela glädjen i löpning och styrketräning och inspirera andra att hitta sin egen väg till en aktiv livsstil. Hos oss handlar det om att anpassa träningen efter dina egna förutsättningar och nivå, utan jämförelser med andra. Vi tror på en hälsosam helhetssyn på livet som inkluderar både träning, skratt, bubbel och goda stunder. Genom delad träningsglädje och fokus på individuell anpassning, vill vi göra träning till något att längta till. Träningsglädje för alla!”

Detta ingår i paketet:
– Boende i vald rumstyp
– 2 frukostar
– 2 middagar
– 2 lunch
– Transport till och från Järvsö station om du kommer med tåg
– All träning och aktiviteter enligt program
– Vedeldad bastu vid ett tillfälle
– En trevlig goodiebag

Frånpris, del i Double Simplicity: 4145 kr

Preliminärt program

FREDAG

15.00 INCHECKNING

15.45 VÄLKOMMEN & RUNDTUR MED TIPSPROMENAD

17.15 TRÄNINGSPASS

19.00 BUBBEL & BABBEL

19.30 MIDDAG

LÖRDAG

07.45 MORGONMYS MED RÖRLIGHET

08.30 FRUKOST

10.00 TRÄNINGSPASS

11.00 SKOGSBAD

12.00 LUNCH

15.00 STATIONSFYS UTOMHUS

17.00 BALANS & STABILITET

18.30 BUBBEL & MINGEL

19.30 MIDDAG & MUSIKQUIZ

SÖNDAG

07.30 FRUKOST

09.00 TRÄNINGSPASS

10.30 BASTU & BAD

12.00 UTCHECKNING & LUNCH

ELIN JOHANSSON

Sedan barnsben har Elin älskat att springa runt på innebandyplanen. I många år var det hennes stora passion och det som tog upp det mesta av hennes fritid. När hon sedan fick barn lade hon klubban på hyllan och såg sig om efter en träningsform som var en enkel att få till och gick att kombinera med småbarnslivet. Då blev löpningen svaret. Snart hade hon sprungit sin första mil och kärleken till löpningen var att faktum.

När Elin utbildade sig till löpcoach och började arbeta med träning var det en dröm som gick i uppfyllelse. Elin gillar att träffa nya människor och har lätt till skratt, det tar hon med sig in i sin coachroll. Att hjälpa andra att utvecklas motiverar och inspirerar Elin och hon drivs av glädjen hon sprider till andra genom sin egen passion för träningen.  Elin älskar sång och musik och går nästan alltid runt och nynnar på en melodi.

Tillsammans har de företaget LIVETIKROKARNA där de sprider träningsglädje med sina gruppträningspass, löpargrupper och mammaträningar. 

HELEN LINDBERG

Helen är norrlandstjejen som följde med kärleken och flyttade söderut där hon utbildade sig till arbetsterapeut i början av 2000-talet. Träningen har alltid varit en naturlig del både i hennes vardag och inom föreningslivet med både fotboll, innebandy och ishockey. När hon fick sitt första barn ville hon hitta en mer lättillgänglig träning och då kom löpningen att ta allt större plats, det dröjde inte länge innan löparglädjen infann sig och hon var fast.

För några år sen fick hon erbjudandet att börja coacha gruppträningspass och insåg snabbt att det var något hon älskade! Det gav henne minst lika mycket energi som hon gav deltagarna och att få inspirera andra till att hitta träningsglädje gav mersmak! Sedan dess driver hon, tillsammans med Elin Johanson, företaget LIVETIKROKARNA där de håller gruppträningspass, löpargrupper och mammaträning hemma i Krokek/Kolmården.

För mer inspiration, kika gärna in på hennes instagramkonto som hon har gemensamt med sin vän Elin Johansson: @livetikrokarna.

Följ oss på Instagram

Dagliga uppdateringar om vad som händer hos oss på Camp Järvsö Hotell & Konferens hittar du på Instagram. Från stort till smått inom aktiviteter, natur, mat och mycket mera.