Skip to content

Välkommen att boka din vistelse hos oss

Vänligen notera att vår Restaurang har varierade öppettider för lunch- & middagsservering.
Du kan alltid boka rum & frukost hos oss!

På Camp Järvsö Hotell och konferens finns många möjligheter att hitta det just du söker. Gården där vår verksamhet bedrivs har anor från 1600 talet och består av flera byggnader som har byggts till och om under åren. Runt om på gården finns våra nyrenoverade rum, lägenheter och glampingtält. Alla med kort avstånd till övriga faciliteter. Några med dusch och WC i korridor. Rummen har olika planlösningar och förenas i samma enkla inredningsfilosofi med en dov och jordnära färgskala med naturliga material som trä, läder och linne.
Sök och boka här ovanför eller kontakta oss om du har specifika önskemål så hjälper vi gärna dig med din bokning.

Konferens och gruppbokningar

Är ni en konferensgrupp eller större sällskap är ni varmt välkomna! Hos oss på Camp Järvsö Hotell & Konferens kan ni komma och konferera naturnära. Här finns fräscha konferenslokaler och boende i våra mysiga och harmoniska rum.

Vill du boka dagspaket eller enskilda pass?

Även om du inte bor hos oss är du välkommen att besöka vår restaurang, boka aktiviteter eller träningspass!

Alla är välkomna till oss även om du inte bor hos oss. Under alla helger och lov så erbjuder vi ledarledd träning och våra faciliteter finns alltid på plats. Ring oss för dagsaktuell information, priser och bokning, tel 0651-564136 eller skicka ett mail till info@campjarvso.se

Följ oss på Instagram

Dagliga uppdateringar om vad som händer hos oss på Camp Järvsö Hotell & Konferens hittar du på Instagram. Från stort till smått inom aktiviteter, natur, mat och mycket mera.